Werkwijze

Kennismaking

Tijdens de kennismakingsafspraak krijgt u een indruk van mij en spreken we samen uw wensen door; wat u graag zou willen, wat u wel en niet belangrijk vindt.
We leggen deze wensen vast in een duidelijke planning.

Boeking

Elke boeking wordt schriftelijk vastgelegd. In de offerte wordt duidelijk vermeld wat is overeengekomen, welke bijzondere wensen u heeft en welke prijs is afgesproken. U ontvangt een exemplaar van de Algemene Voorwaarden.


Beeldopname

Voor het filmen maken we gebruik van 2 Canon C100 camera's. Voor de extra camera's gebruiken wij foto-style videocamera's. Het zijn alle high end/semi professionele camera's en toch relatief klein, waardoor we niet opvallend aanwezig zijn tijdens het filmen van uw bruiloft. Voor aktiebeelden - bijvoorbeeld het volgen van de trouwauto of voor super "wide-shots" waar nodig - gebruiken we een GoPro.
De beelden worden geschoten met veel gevoel voor compositie, licht en creativiteit. Daarbij maken we gebruik van statieven, steadycam, cameraslider en monopods, zodat alle belangrijke momenten schokvrij en op een creatieve manier kunnen worden vastgelegd.


Geluidsopname

We maken voor omgevingsgeluid zowel gebruik van externe audiorecorders als externe microfoons. Voor optimale geluidkwaliteit tijdens een speeche of ceremonie, gebruik ik een dasspeldmicrofoon. Deze werkwijze zorgt ervoor dat de invloed van omgevingsgeluiden zoveel mogelijk wordt beperkt.


Montage
 

Er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het vloeiend monteren van de opgenomen beelden. Zo zal de reportage een mooie opvolgende vlotte verhaallijn krijgen, waarbij de muziek die u heeft uitgekozen samen met het beeld één geheel zal vormen. Afhankelijk van het gekozen pakket, wordt de dvd of blu-ray voorzien van een menu en een flitsende intro. Uw wensen worden zoveel mogelijk verwerkt in de film.Aflevering

Na de montage wordt de film op dvd of blu-ray gebrand en voorzien van een printopdruk. Er kan daarnaast ook gekozen worden voor externe opslagapparaten, waaronder USBstick of externe HD. De film wordt per post verzonden.